Despre Bărci

EXPERIENȚĂ

Finval™ sunt bărci aluminiu care au fost concepute de pescari sportivi şi amatori. Pentru a aduce la realitate năzuințele noastre noi am combinat eforturile celor mai buni designeri si constructori din țara noastră. Însă şi acum nu ne culcăm pe lauri, mulțumindu-ne cu cele realizate, deoarece odată cu trecerea anilor obținem tot mai multă experiență. Orice model nou Finval™ este rezultatul realizării unui nou vis al nostru, unde fiecare centimetru pătrat este bine gândit și își are valoarea sa.

FIABILITATE

Bărcile noastre sunt construite pentru a funcționa mulți ani în șir și aproape că nu necesită îngrijire și întreținere. Uitați-vă la acele detalii unde economisesc ca regula producătorii. La partea ascunsă de ochii utilizatorului, dar care asigură o durată lungă de viață bărcii și a pasagerilor săi. La cel mai scump și mai sofisticat element al construcției – carcasa care asigură fiabilitatea bărcii. Construcția bărcilor Finval™ este cea mai fiabilă dintre rîndul “colegilor” din clasă dată, prezente astăzi pe piață. Investim în ceea ce este ascuns, pentru că înţelegem că timpul este de partea noastră.

COMPORTAMENTUL LA APĂ

Atunci cînd vă aflați în barca doriți să vă simțiți confortabil – și în mișcare, și în statică. Doriți să vă puteți deplasa prin barcă de pescuit, fără teama de a vă pierde echilibrul, fiind în stare să vă folosiți confortabil și nestingherit filarele, să puteți ținti cu ușurință si trage cu precizie, să puteți sta împreună la o singură copastie pentru a vă ridica trofeul la bord. Mișcarea pe val nu ar trebui să vă producă disconfort – la urma urmei, coloana vertebrală și rinichi încă nu sunt înlocuibile, iar alături pot sta copiii și soțiile. Barca de pesciut trebuie să fie stabilă și cât mai sigură posibil în mișcare. Draivul, siguranța și manevrabilitatea trebuie să se combine armonios. Nu doriți ca în cabina de pilotaj să zboare stropi, şi trebuie să fiţi bine protejat de vânt … şi cîte alte cerințe similare mai sunt încă? O mulțime. Bărcile noastre corespund tuturor acestor cerințe.

SIGURANȚĂ ÎN CAZUL CAPSĂRII BORDAJULUI BĂRCII

Finval™ acordă o atenție deosebită securităţii bărcilor sale. E puţin sa posezi aceste două proprietăți: comportament sigur la apă şi fiabilitate.
O coliziune cu un obstacol subacvatic nu e neapărat să se sfîrşească cu probleme… însă obstacolele pot fi diferite, precum și condițiile de coliziune. Din acest motiv blocurile de flotabilitate montate corect de-a lungul bărcii au un volum suficient pentru a permite în cazul unei coliziuni şi capsări a corpului bărcii flotarea acesteia, cît de asemenea, şi a pasagerii din interiorul bărcii.

ACCESIBILITATEA REPARAŢIEI

Toate bărcile Finval™ sunt construite astfel încât să puteți efectua cu ușurință lucrări de reparații de orice complexitate – chiar și aflîndu-vă departe de cel mai sediul dealer-ului sau producătorului. Merită să acordaţi atenție acestui fapt atunci cînd vă alegeţi o barcă, care vă va sluji pentru o perioadă îndelungată.

PREGĂTIREA PENTRU SARCINILE ATRIBUITE

Marca Finval  îmbină mai multe modele de serie barci din aluminiu. Toate acestea corespund cerințelor noastre de fiabilitate, flotabilitate și hidrodinamică de calitate, deosebindu-se una de alta prin calități specifice deosebite.

  • Lina de serie Evo™
    Fiecare centimetru pătrat de spațiu al interiorului barcii este foarte prețios. Din acest motiv bărcile din seria Evo™ posedă maxumum zonă utilă, meritele căreia vor fi apreciate pe merit de către orice pescar sau amator de bărci cu motor.
  • Formația FishPro™
    Seria bărcilor FishPro ™ – este cel mai bun ce-şi poate dori un pescar sau amator de drive, ieşind la ape mari. Caracteristica principală a acestor finvaluri este o combinaţie deosebit de reuşită dintre confort pescuitului și confortul mişcării pe ape.

COMUNICARE DESCHISĂ ŞI UN FEEDBACK CONSTANT

Bărcile cu motor sunt viața noastră. În mod constant apar noi modele, zeci de îmbunătățiri în detalii, atît de importante pentru pescari și amatorii bărcilor cu motor – acestea rezultă din faptul că suntem foarte interesați în ceea ce facem.
În Europa și CSI nu este, probabil, nici un alt producător de barci care acordă un volum similar de atenție comunicării cu clienții săi, sau pur și simplu amatorilor barcilor cu motor.

Call Now Button