Obiectivele și garanția producătorului

În viață întîlnim puține lucruri care ar putea fi descrise ca fiind mai importante decât realizarea unui vis. Bărcile pe care noi le construim și le transmitem în mâini bune – sunt un mijloc de a realiza acest vis. Să ajungi pe apă în locuri spre care nu duc drumuri… să găteşti împreună prietenii pe insulă o zeamă de peşte, iar apoi să te simţi o parte a naturii, stând lîngă foc sub cerul liber … aflîndu-te la mijlocul unui lac, şi simţind cum muşcă pe neaşteptate şi răutăcios şalăul… plutind pe curent să smulgi de sub o rădăcină un avat de vre-o patru kilograme… Dorințe care îţi trec prin minte atunci cînd răsfoiești propriile-ți fotografii. Dorinţe bune și ce e şi mai bine – realizabile.

Dacă vorbim despre astfel de „vise” atunci barca nu este un lux, ci o necesitate. Barca serveşte drept un mijloc de a ne realiza dorinţele, aducînd în același timp în viața noastră o porţie masivă de distracție şi satisfacţie.

Ca și oricare alt producător, am stabilit un termen de garanție și exploatare pentru produsele noastre. Mai mulți ani la rînd el crește continuu, însă e simplu să-l afli: cu fiecare an de funcționare garanția Finval-ului D-voastră se mărește și ea cu un an. În 2016 termenul de garanție oferit e de 8 ani, iar în 2017, perioada inițială de garanție va fi de 9 ani. Nu există nici o șmecherie, aceasta este o garanție onestă, egală cu vîrsta companiei noastre. O vîrsta egală cu cea a majorității bărcilor noastre adulte.

Însă barca nu este doar un „articol de producție”. Pentru mulți ea valorează mai mult decât o mașină sau, fie și o reședință de vară. Noi înțelegem acest lucru.

Care este în acest caz, principala garanție pe care o poate oferi producătorul Bărcii? Consider că această garanția este în ceea ce urmează: Noi: designerii, tehnologii, producătorii, muncitorii, managementul companiei – construim bărcile astfel, încât D-voastră să primiți o adevărată satisfacție de la ele. În cazul în care barca pe care ați achiziționat-o nu vă place – vă rugăm să ne anunțați. Vom primi barca înapoi, și vă vom returna banii achitați pentru ea fără multe discuții. Cu o singură condiție importantă pentru noi: să ne comunicați ce nu va satisfăcut la ea. Pentru ca mai apoi să construim o barca și mai bună.

  • Ne străduim ca fiecare barcă ce o construim să vă aducă satisfacție în decursul a multor ani.
  • Proiectînd fiecare model nou, dorința noastră e ca această barcă să devină încă un mod de realizare a ceea ce vă doriți cu adevărat. Unul și mai bun decât cele dinainte.

Acestea sunt garanțiile noastre principale, și ceea ce e important – sunt scopuri posibile de realizat.

Dacă ceva nu vă ajunge, sau nu vă place în barca D-voastră – vă rugăm să ne dați un sunet.
Dacă simțiți că sunt lucruri care s-ar putea îmbunătăți – voi fi extrem de recunoscător pentru apelul D-voastră.

al D-voastră sincer,
Igor Surdu
Director Boat Laboratory

Call Now Button